Η Microsoft παρουσιάζει τα Windows Collaboration Displays

Windows-Collaboration-Display-Sharp

Η Microsoft στη Computex στην Ιαπωνία εισήγαγε μια νέα κατηγορία συσκευών ομαδικής εργασίας, τις οθόνες συνεργασίας των Windows. Ο κύριος στόχος αυτών των συσκευών είναι να επιτρέπουν στους χρήστες να γνωρίσουν εργαλεία συνεργασίας του Microsoft 365 όπως τα Office, Teams και Whiteboard σε κλίμακα δωματίου και να διαθέτουν ενσωματωμένους αισθητήρες που μπορούν να συνδεθούν με τις δυνατότητες χωρικής ευφυΐας Azure IoT.

Η εταιρεία ανακοινώνει επίσης τις υπηρεσίες Windows 10 IoT Core Services και αυτή η υπηρεσία προσφέρει στους συνεργάτες τη δυνατότητα να εμπορευματοποιήσουν μια ασφαλή συσκευή Internet of Things (IoT) που υποστηρίζεται από την κορυφαία υποστήριξη της βιομηχανίας. Παρέχει στους κατασκευαστές συσκευών τη δυνατότητα να διαχειρίζονται ενημερώσεις για το λειτουργικό σύστημα, τις εφαρμογές, ρυθμίσεις για συγκεκριμένα αρχεία και έρχεται με 10 χρόνια υποστήριξης. Οι οθόνες σε συνεργασία με τις Sharp και Avocor θα είναι διαθέσιμες αργότερα εντός του έτους.

Η εταιρεία σε συνεργασία με την HP εισήγαγε το ολοκαίνουργιο HP ProBook x360 440 που στοχεύει στην ανάπτυξη επιχειρήσεων και επαγγελματιών εν κινήσει. Έρχεται με ενσωματωμένη ασφάλεια από το HP BIOSphere Gen4, ένα οικοσύστημα firmware που αυτοματοποιεί την προστασία του BIOS, σε συνδυασμό με το Microsoft 365 και έναν αισθητήρα υπερύθρων που υποστηρίζει το Windows Hello face authentication που παρέχει απίστευτα ισχυρή προστασία.

Στη συνέχεια, στη λίστα είναι το Asus ZenBook Pro 15 UX580, με έναν all-aluminium unibody σχεδιασμό. Τροφοδοτείται από τους τελευταίους επεξεργαστές Intel Core 8ης γενιάς και περιλαμβάνει επίσης υποστήριξη για τις δυνατότητες Windows Hello και ενσωματωμένη υποστήριξη για φωνητικές υπηρεσίες Amazon Alexa.