Η Nikon επιβεβαιώνει επισήμως ότι μια νέα mirrorless κάμερα θα ανακοινωθεί σύντομα

Nikon-mirrorless-camera-concept

Η Nikon επιβεβαιώνει επίσημα ότι εργάζεται ενεργά σε μια νέα επαγγελματική mirrorless κάμερα. Πριν από αρκετές ημέρες σε συνέντευξή με τον CEO της Nikon, κ. Kazuo Ushida, σχετικά με τα επερχόμενα προϊόντα της Nikon, είπε ότι εργάζονται σε μια ολοκαίνουργια κάμερα χωρίς κάτοπτρα που θα είναι μοναδική και διαφορετική από τις άλλες εταιρείες όσον αφορά τις επιδόσεις.

Ένας εκπρόσωπος της Nikon είπε στο Dpreview:

“Ενώ τα στοιχεία είναι εμπιστευτικά, μπορούμε να πούμε ότι αναπτύσσουμε νέα προϊόντα χωρίς καθρέφτες που βασίζονται στα πλεονεκτήματα της Nikon και προσφέρουν την απόδοση που οι υποψήφιοι πελάτες αναμένουν, συμπεριλαμβανομένης της απόλυτης οπτικής απόδοσης, των τεχνολογιών επεξεργασίας εικόνας, της αντοχής και της ανθεκτικότητας”.

Ενώ ο CEO της Nikon, κ. Kazuo Ushida δήλωσε:

Η διαρθρωτική μεταρρύθμιση δεν αποκλείει όλα τα ενδεχόμενα. Όσον αφορά το προϊόν, θα πρέπει επίσης να ανταγωνιστούμε με SLR μεσαίας και υψηλής απόδοσης. Στοχεύουμε στην κορυφή ακόμα κι αν οι πωλήσεις έχουν πέσει. Με τις νέες γενιές να έχουν μεγαλώσει με έξυπνα τηλέφωνα, θα δώσω μια “Nikonashii” κάμερα χωρίς καθρέφτη που θα κάνει τη διαφορά σε σύγκριση με άλλες εταιρείες όσον αφορά την απόδοση. Θέλω την απόλυτη απόδοση του φακού, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία των βιομηχανικών φακών, αλλά και την ανάγκες της αγοράς.