DJI RS 4, DJI RS 4 Pro & DJI Focus Pro

Η DJI ανακοινώνει επίσημα τα DJI RS 4, DJI RS 4 Pro και DJI Focus Pro. Είναι τα πιο προηγμένα και καινοτόμα gimbals της – τα RS 4 και RS 4 Pro και το Focus Pro – το πρώτο ανεξάρτητο σύστημα ελέγχου φακών της DJI με τεχνολογία αυτόματης εστίασης LiDAR.

Η DJI, ο παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα των μη στρατιωτικών drones και της δημιουργικής τεχνολογίας καμερών, παρουσιάζει σήμερα τρία πρωτοποριακά προϊόντα που φέρνουν επανάσταση στη δημιουργία ταινιών και τη δημιουργία περιεχομένου. Το DJI RS 4, ένας ελαφρύς σταθεροποιητής του εμπορίου, επαναπροσδιορίζει την κατακόρυφη λήψη με βελτιωμένη απόδοση και απόδοση σταθεροποίησης, δίνοντας τη δυνατότητα στους σόλο κινηματογραφιστές να καταγράφουν μεγάλες σκηνές χωρίς κόπο.

Ο εμβληματικός σταθεροποιητής DJI RS 4 Pro ενσωματώνεται άψογα με το οικοσύστημα DJI PRO, προσφέροντας μια λύση που συνδυάζει σταθεροποίηση, μετάδοση, παρακολούθηση, εστίαση και έλεγχο, επεκτείνοντας έτσι τη δημιουργικότητα.

Τέλος, το DJI Focus Pro, το πρώτο ανεξάρτητο σύστημα ελέγχου φακού Automated Manual Focus (AMF) της βιομηχανίας, εγκαινιάζει μια νέα εποχή συνεργατικού ελέγχου εστίασης, παρέχοντας στους κινηματογραφιστές ένα ισχυρό εργαλείο για να πραγματοποιήσουν τα δημιουργικά τους οράματα με ευκολία και ακρίβεια.

DJI RS 4 Pro

Το DJI RS 4 Pro Gimbal ξεχωρίζει για τη σταθεροποίηση κορυφαίας βαθμίδας, την άψογη ισορροπία και τις βελτιωμένες δυνατότητες κάθετης λήψης. Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι τα χαρακτηριστικά του ειδικά για το μοντέλο, κυρίως η στιβαρή χωρητικότητα ωφέλιμου φορτίου. Κατασκευασμένο με βραχίονες από ανθρακονήματα, υποστηρίζει αβίαστα φορτία έως και 10 λίβρες, προσφέροντας με ευκολία ένα ευρύ φάσμα ρυθμίσεων κάμερας χωρίς καθρέφτη και κινηματογραφικού στιλ.

Ανησυχείτε για πιο βαριές ρυθμίσεις; Μη φοβάσαι. Με 20% αύξηση στη ροπή κινητήρα στους άξονές του, το RS 4 Pro διατηρεί την απόκριση και τη σταθερότητα ακόμη και κάτω από το μέγιστο ωφέλιμο φορτίο, εξασφαλίζοντας ακρίβεια σε κάθε λήψη.

Επιπλέον, η αποκλειστική λειτουργία Car Mount φέρνει επανάσταση στη μαγνητοσκόπηση εν κινήσει, προσαρμόζοντας τον αλγόριθμο σταθεροποίησης του gimbal για να εξουδετερώσει τους κραδασμούς του οχήματος και την αντίσταση στον αέρα. Αυτό το καινοτόμο χαρακτηριστικό εγγυάται ομαλή λήψη πλάνα, ακόμη και στις πιο ταραχώδεις συνθήκες. Είτε κάνετε λήψη από όχημα είτε χειρίζεστε βαρύτερο εξοπλισμό, το DJI RS 4 Pro Gimbal επαναπροσδιορίζει τη σταθερότητα και την ευελιξία στην επαγγελματική δημιουργία ταινιών.

DJI RS 4

Το DJI RS 4 Gimbal βασίζεται στον προκάτοχό του, το RS 3, με βελτιώσεις που αυξάνουν τις δημιουργικές δυνατότητες. Με ωφέλιμο φορτίο 6,6 lb, διατηρεί την ευελιξία ενώ επεκτείνει τον άξονα κλίσης κατά 8,5 mm, προσφέροντας περισσότερο χώρο για ακριβή εξισορρόπηση και μια ευρύτερη σειρά επιλογών τοποθέτησης.

Τα επαγγελματικά χαρακτηριστικά αφθονούν, συμπεριλαμβανομένης της συμβατότητας με προϊόντα DJI PRO όπως το Focus Pro. Η τεχνολογία Bluetooth Dual-Mode επιτρέπει τον απρόσκοπτο ασύρματο έλεγχο των λειτουργιών της κάμερας, όπως το κλείστρο και το ζουμ μέσω joystick, βελτιώνοντας την απόδοση στο σετ.

Επιπλέον, ο συνδυασμός του RS 4 με τον κινητήρα Focus Pro διευκολύνει τις ακριβείς ρυθμίσεις εστίασης μέσω επιλογέα και ελέγχου ζουμ μέσω joystick, δίνοντας τη δυνατότητα στους κινηματογραφιστές να τραβήξουν την τέλεια λήψη χωρίς κόπο.

Η συμπερίληψη της λειτουργίας FPV προσθέτει άλλο ένα επίπεδο ευελιξίας, επιτρέποντας στο αντίζυγο να μιμείται κινήσεις λαβής για δυναμικά περιστροφικά πλάνα ή καθηλωτικές λήψεις από το σημείο προβολής. Με έναν αποκλειστικό διακόπτη λειτουργίας, η μετάβαση μεταξύ των λειτουργιών λήψης είναι γρήγορη και διαισθητική, εξασφαλίζοντας απρόσκοπτη λειτουργία σε οποιοδήποτε σενάριο λήψης.

DJI Focus Pro

Το DJI Focus Pro φέρνει επανάσταση στον κινηματογράφο, προσφέροντας απρόσκοπτο έλεγχο FIZ (εστίαση/ίριδα/ζουμ) τόσο για το gimbal όσο και για τις συσκευές κάμερας. Αντιπροσωπεύοντας το εναρκτήριο ανεξάρτητο σύστημα ελέγχου φακών AMF της DJI, ενδυναμώνει τους κινηματογραφιστές με μια απαράμιλλη λύση εστίασης. Συγκεκριμένα, είναι το κορυφαίο σύστημα εστίασης LiDAR της DJI που διατίθεται ως αυτόνομο προϊόν, διασφαλίζοντας προσβασιμότητα πέρα από τους χρήστες του Ronin.

Με αξιοσημείωτη διάρκεια ισχύος 2,5 ωρών, το Focus Pro ενσωματώνει εύχρηστες λειτουργίες οθόνης, αβίαστη αυτόματη βαθμονόμηση και χωρητικότητα αποθήκευσης δεδομένων έως και 15 φακών. Η ευελιξία του επεκτείνεται στις δυνατότητες έναρξης/διακοπής εγγραφής με δυνατότητα Bluetooth και εγγραφής μέσω κινητού.

Διαθέσιμο σε διάφορες διαμορφώσεις, το Focus Pro καλύπτει διαφορετικές ανάγκες των χρηστών. Ο συνδυασμός all-in-one περιλαμβάνει τον κινητήρα Focus Pro, τη μονάδα LiDAR, τη λαβή και τη μονάδα χειρός, ενώ το Creator Combo προσφέρει μια εναλλακτική επιλογή. Εναλλακτικά, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν μεμονωμένα στοιχεία σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους.

Για περισσότερες πληροφορίες και αξεσουάρ της DJI, εμβαθύνετε στις λεπτομερείς σελίδες προϊόντων τους. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε απευθείας μαζί μας για άμεση βοήθεια. Ζήστε το μέλλον της κινηματογραφίας με το DJI Focus Pro.