Νέο εργαλείο για τα Έγγραφα Google για το web και το Android

Google Docs

Η Google έχει προσθέσει ένα νέο εργαλείο ”περίγραμμα” για τα Έγγραφα στο Web και στο Android. Το χαρακτηριστικό που είναι παρόν στο αριστερό τμήμα της σελίδας, περιγράφει τις επικεφαλίδες για κάθε ενότητα του εγγράφου σας, καθιστώντας το απλό για γρήγορη μετάβαση από το ένα τμήμα στο άλλο.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο για να κινηθείτε γρήγορα γύρω χωρίς κύλιση, κάτι που είναι χρήσιμο για τους χρήστες που λαμβάνουν σημειώσεις για τα Έγγραφα. Αν δεν έχετε βάλει επικεφαλίδα στο έγγραφο, θα την προσθέσει για σας με έξυπνο τρόπο. Φυσικά, μπορείτε να επεξεργαστείτε ή να καταργήσετε αυτές τις επικεφαλίδες, όπως απαιτείται.

Η ενημερωμένη έκδοση σας επιτρέπει επίσης να κινηθείτε γρήγορα μέσα από τα έγγραφα στο τηλέφωνο Android ή το tablet σας. Μια μικρή λαβή πλοήγησης θα εμφανιστεί αυτόματα όταν αρχίσετε τη κύλιση στην κινητή συσκευή σας. Αγγίζοντας την, η λαβή θα εμφανίσει το σύνολο της δομής του εγγράφου, η οποία σας επιτρέπει να παραλείψετε από ενότητα σε ενότητα, αντί αργά να πηγαίνετε πάνω και κάτω. Προκειμένου να φέρετε το εργαλείο ”περίγραμμα” στο έγγραφό σας, θα πρέπει να κατευθυνθείτε προς Εργαλεία> περίγραμμα εγγράφου στα Έγγραφα στον υπολογιστή σας ή επιλέξτε Έγγραφο περίγραμμα από το μενού υπερχείλισης στη συσκευή σας Android.

Η Google είπε ότι το νέο χαρακτηριστικό θα έρθει σύντομα σε Android και Web.

Πηγή