Οι συσκευές και το οικοσύστημα της Apple φροντίζουν για την υγεία και τη φυσική σου κατάσταση

Apple Watch

Οι αγαπημένες σου συσκευές, τα accessories και οι έξυπνες εφαρμογές που διατίθενται στο App Store, φροντίζουν για την υγεία και τη φυσική σου κατάσταση. To iPhone, το Apple Watch και τα πανίσχυρα Powerbeats 3 Wireless αποτελούν τους ιδανικούς συμμάχους της καθημερινής φυσικής σου δραστηριότητας.

Μουσική

Η μουσική αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της προπόνησης σου, καθώς σου δίνει κίνητρο και διάθεση να συνεχίσεις. Με το νέο, πανίσχυρο W1 chip μπορείς να συνδέσεις τα νέα, ασύρματα, ακουστικά σου Powerbeats3, πανεύκολα. Άνοιξε τα και κράτα τα κοντά στο iPhone σου. Με ένα κουμπί συνδέονται αυτόματα με το iPhone και το Apple Watch. Αφού τα έχεις συγχρονίσει διάλεξε την playlist που επιθυμείς από τo Apple Music και είσαι έτοιμος. Τα Powerbeats προσφέρουν μεγάλη διάρκεια αυτονομίας και σε συνδυασμό με τα 250 τραγούδια που μπορείς να έχεις αποθηκευμένα στο Apple Watch σου, θα σου κρατήσουν συντροφιά καθ’ όλη τη διάρκεια της άσκησής σου. Παράλληλα, έχοντας τα ακουστικά και το Apple Watch σου μπορείς να αφήσεις το κινητό σου στο σπίτι. Απλά, από το Apple Watch επίλεξε “Μουσική”, πάτα πάνω στην ομώνυμη εικόνα, διάλεξε playlist και ξεκίνα!

On the Move

Κάνε τη ζωή σου πιο εύκολη όταν θέλεις να κάνεις την αγαπημένη σου γυμναστική. Άσε το iPhone σπίτι και εξοπλίσου μόνο με τα ακουστικά και το Apple Watch σου. Το τελευταίο διαθέτει built-in Workout App, αισθητήρα καρδιακών παλμών και επιταχυνσιόμετρο για να παρακολουθείς, μεταξύ άλλων, την απόσταση που διανύεις και τις θερμίδες που καις. Το Apple Watch Series 2 διαθέτει ενσωματωμένο GPS για να καταγράφεις και τη διαδρομή σου. Παράλληλα, για να βελτιώσεις ακόμα περισσότερο την εμπειρία σου, μπορείς να προσθέσεις και εφαρμογές που ταιριάζουν στο προφίλ και τις ανάγκες σου. Άνοιξε την εφαρμογή Apple Watch από το iPhone σου και πάτησε το App Store για να βρεις τις καλύτερες εφαρμογές για σένα. Μην ξεχνάς ότι οποιοδήποτε activity app μπορεί να αξιοποιήσει όλους τους σένσορες του Apple Watch, συμπεριλαμβανομένων του επιταχυνσιόμετρου, του GPS και του αισθητήρα καρδιακών παλμών, οι οποίοι σου δίνουν τις απαραίτητες μετρήσεις για την καθημερινή, φυσική, δραστηριότητά σου (καύση θερμίδων, απόσταση που διανύεις κλπ.).

Έλεγχος και Βελτίωση

Άφου έχεις ολοκληρώσει μια κοπιαστική προπόνηση μπορείς να ελέγξεις τις επιδόσεις σου. Μετά την άσκηση, το Apple Watch συγχρονίζει τα στοιχεία της απόδοσής σου με το iPhone σου και μπορείς να βλέπεις μετρήσεις, όπως τα χιλιόμετρα που έκανες, μέχρι πόσες σκάλες ανέβηκες. Η εφαρμογή «Υγεία» (Health App) της Apple κρατά συγκεντρωτικά στοιχεία από συσκευές και εφαρμογές που ήδη χρησιμοποιείς, ώστε να μαθαίνεις για την υγεία σου και να ξεκινήσεις να φτάνεις τους σχετικούς σου στόχους. Είναι χωρισμένο σε τέσσερις χρήσιμες κατηγορίες “Δραστηριότητα”, “Ευσυνειδητότητα”, “Διατροφή” και “Ύπνος”, ενώ για καθεμία από αυτές ξεχωριστά  σου προτείνει τις καλύτερες εφαρμογές, ώστε να πάρεις τον έλεγχο της υγείας σου στα χέρια σου!

Μία ακόμα μοναδική εφαρμογή του Apple Watch είναι η εφαρμογή “Αναπνοή” που σε βοηθάει να αδειάζεις το μυαλό σου και να ξεκουράζεις το σώμα σου. Συγκεντρώσου, καθώς κινούμενα γραφικά και απαλά αγγίγματα σε καθοδηγούν σε μια σειρά βαθιών αναπνοών.

Βελτίωσε την υγεία και τη φυσική σου κατάσταση και μοιράσου τα αποτελέσματα με τους φίλους σου. Οι αγαπημένες Apple συσκευές σου και το οικοσύστημα της είναι σχεδιασμένα για να σε συνοδεύουν σε ό,τι κάνεις και να σε βοηθούν να ζεις πιο υγιεινά.