Οι FreeCharge χρήστες μπορούν πλέον να στέλνουν και να λαμβάνουν χρήματα μέσω του WhatsApp

FreeCharge App

Η FreeCharge έχει συνεργαστεί με την WhatsApp για να καταστήσει ευκολότερο για τους χρήστες να στέλνουν και να λαμβάνουν χρήματα. Η πληρωμή μέσω του chat χαρακτηριστικού θα είναι διαθέσιμη στους χρήστες του FreeCharge στις ρυθμίσεις προσβασιμότητας του WhatsApp.

Για να στείλετε χρήματα στις επαφές σας στο WhatsApp χρησιμοποιώντας την FreeCharge εφαρμογή για κινητά, θα πρέπει να κατευθυνθείτε προς την εφαρμογή για κινητά FreeCharge και ανοίξτε το μενού FreeCharge σύροντας από τα αριστερά προς τα δεξιά. Θα πρέπει να ενεργοποιήσετε τη νέα “FreeCharge για WhatsApp” επιλογή. Μετά από αυτό, μπορείτε να κατευθυνθείτε προς το WhatsApp και να αγγίξετε την επαφή στην οποία θέλετε να μεταφέρετε τα χρήματα και να στείλετε ένα μήνυμα με την εξής μορφή:

  1. Go to “Freecharge on WhatsApp” in your Android phone from the Freecharge Menu
  2. Click “Enable” to enable Freecharge in accessibility settings
  3. Open WhatsApp*
  4. Type amount followed by FC. Ex: 100FC
  5. Choose your options – send/request money or recharge!
  6. Voila! You’re done.:)

Προς το παρόν, αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη μόνο για την Android εφαρμογή του FreeCharge. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι μεταφορές χρημάτων μπορούν να γίνει μόνο από και προς τους χρήστες FreeCharge. Επίσης, η Freechrarge έχει δηλώσει ότι η «Chat n Pay» λειτουργία του δεν είναι συνδεδεμένη με το WhatsApp που σημαίνει ότι χρησιμοποιεί μόνο την υπηρεσία μηνυμάτων ως μέσο για να επιτρέπει στους χρήστες του να μεταφέρουν χρήματα σε άλλον.