Ο διάδοχος της Nikon Coolpix P900 θα έχει 100x zoom φακό

Nikon

Η Nikon εργάζεται στον διάδοχο της καταπληκτικής Coolpix P900 superzoom bridge camera, η οποία λέγεται ότι θα περιλαμβάνει φακό με 100x οπτικού ζουμ.

Η Coolpix P900 είναι μια από τις πιο συναρπαστικές ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές των τελευταίων χρόνων. Η κάμερα πριν καλά καλά βγει στην αγορά έγινε γρήγορα best-seller στην κατηγορία του, χάρη στο 83x οπτικό zoom, το οποίο προσφέρει ένα ισοδύναμο πλήρους καρέ των 2000 χιλιοστών στο τέλος του τηλεφακού.

Αυτή η εμβέλεια είναι αρκετά εντυπωσιακή και άρεσε πολύ στους καταναλωτές. Ο διάδοχός του θα είναι ακόμη πιο εντυπωσιακός. Η Nikon έχει κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ένα νέο φακό για μια compact φωτογραφική μηχανή με αισθητήρα εικόνας 1 / 2.3-inch-τύπο και το εν λόγω προϊόν διαθέτει ένα 100x εύρος zoom όπως αναφέραμε παραπάνω.

Το οπτικό έχει δημιουργηθεί για κάμερες με έναν αισθητήρα 1 / 2.3-inch-τύπου και έχει ένα εστιακό μήκος του 4,4-440. Λαμβάνοντας τον παράγοντα crop υπόψη, ο φακός θα παρέχει ένα εστιακό εύρος ισοδύναμο περίπου με 24-2400mm.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σημερινή γενιά προσφέρει ένα ισοδύναμο με 35mm της 24-2000mm, ως εκ τούτου, η νέα μονάδα θα κερδίσει κάτι στο τέλος του τηλεφακού, ενώ τα πράγματα παραμένουν αμετάβλητα στον τομέα της ευρείας γωνίας.

Δεν υπάρχουν άλλες λεπτομέρειες σχετικά με τον διάδοχο της Nikon Coolpix P900. Περιμένουμε να ανακοινωθεί επίσημα σχετικά σύντομα διότι η αρχική κάμερα είχε κυκλοφορήσει στα μέσα του 2015.