Παίξτε Πασιέντζα και τρίλιζα στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google

Solitaire

Η Google έχει προσθέσει δύο διασκεδαστικά παιχνίδια στα αποτελέσματα αναζήτησης με τα οποία θα μπορούσε να είναι ένας από τους πολλούς λόγους που θα μπορούσε κάποιος να χάσει την παραγωγικότητα του στην εργασία.

Ο γίγαντας της αναζήτησης έχει προστεθεί τη Πασιέντζα και τη τρίλιζα στα αποτελέσματα αναζήτησης. Αυτά τα δημοφιλή παιχνίδια μπορούν να παιχτούν απευθείας απο την εφαρμογή και την αναζήτηση στο διαδίκτυο στα αποτελέσματα της Google. Για να παίξετε αυτά τα παιχνίδια το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε αναζήτηση για “Solitaire” ή “Tic-Tac-Toe.” Αυτό θα εμφανίσει στην επιφάνεια εργασίας τα παιχνίδια τα οποία στη συνέχεια μπορείτε να παίξετε απευθείας στο πρόγραμμα περιήγησης ή απο την εφαρμογή της Google.

Και τα δύο παιχνίδια σας επιτρέπουν να επιλέξετε το επίπεδο δυσκολίας. Στη περίπτωση της τρίλιζας, μπορείτε επίσης να παίξετε εναντίον ενός άλλου παίκτη. Η Google έχει συμπεριλάβει ακόμα την δυνατότητα να ρίξετε ένα κέρμα πληκτρολογώντας “coin flip” για το ποιος θα παίξει πρώτος.