Τα Google Pixel 2 και Pixel XL 2 εμφανίστηκαν σε renders

pixel-2

Μια σειρά από 3D απεικονίσεις των επερχόμενων Google Pixel 2 και Pixel XL 2, εμφανίστηκαν χάρη στους δημοφιλείς tipster OnLeaks και MySmartPrice. Τα renders δείχνουν τα Pixel 2 και Pixel XL 2 σε μεταλλικό σώμα μαύρου χρώματος μαζί με έναν κυκλικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος.

Το λογότυπο της Google βρίσκεται επίσης στο κάτω μέρος του τηλεφώνου. Οι ρυθμίσεις της κάμερας έχουν αλλάξει από τα αυθεντικά Pixel smartphones. Το Pixel 2 λέγεται ότι μετράει 145,3 x 69,3 x 7,8 χιλιοστά, ενώ το Pixel XL μετράει 157,6 x 76,3 x 7,9 χιλιοστά. Φαίνεται ότι τα τηλέφωνα θα έχουν διπλά στερεοφωνικά ηχεία μπροστά. Η θύρα USB-C βρίσκεται στο κάτω μέρος και δεν υπάρχει υποδοχή 3,5 mm στην κορυφή. Τα πλήκτρα τροφοδοσίας και έντασης βρίσκονται στο δεξί άκρο της συσκευής και η υποδοχή κάρτας SIM εμφανίζεται στην αριστερή άκρη. Και τα δύο τηλέφωνα έχουν στενά bezels.

Τα τελευταία renders συμφωνούν με εκείνα που κυκλοφόρησαν νωρίτερα αυτό το μήνα που παρουσίαζαν το σχεδιασμό του Pixel XL 2. Και τα δύο τηλέφωνα Pixel αναμένεται να τροφοδοτούνται από τον Qualcomm Snapdragon 835.