Τα Huawei P10 και Mate 9 θα λάβουν το EMUI 8.0 Android 8.0 Oreo update

Huawei-EMUI-8.0-Android-8.0

Η Huawei παρουσίασε τα smartphones Mate 10 και Mate 10 Pro με Android 8.0 (Oreo) με το νέο EMUI 8.0. σε μια εκδήλωση στη Γερμανία. Ο Dr. Chenglu Wang, Πρόεδρος του Μηχανικού Λογισμικού της Huawei σε μια ξεχωριστή ενημέρωση στην Κίνα επιβεβαίωσε ότι η σειρά P10 και Mate 9 που περιλαμβάνει τα Huawei P10, P10 Plus, Mate 9 και Mate 9 Pro θα αποκτήσουν την ενημερωμένη έκδοση Android Oreo που βασίζεται στο EMUI 8.0.

Η ενημερωμένη έκδοση του EMUI 8.0 θα φέρει πολλά νέα χαρακτηριστικά στα Mate 10 και Mate 10, συμπεριλαμβανομένης της Εύκολης προβολής για τη σύνδεση των τηλεφώνων σε μια μεγαλύτερη οθόνη και mirror της οθόνης του smartphone σας σε Λειτουργία PC θα προσφέρει πλήρη εμπειρία γραφείου συνδέοντας ένα ασύρματο ποντίκι και πληκτρολόγιο την ίδια στιγμή με μόνο ένα καλώδιο USB-C σε HDMI, χωρίς να απαιτείται εξωτερική βάση σύνδεσης.

Το Android 8.0 Oreo έρχεται με μια σειρά από δυνατότητες, όπως Picture-in-Picture (PIP), Αναβολή ατομικής ειδοποίησης, Προσαρμοστικά εικονίδια και πολλά άλλα. Η Huawei δεν έχει αποκαλύψει ακόμα όλα τα νέα χαρακτηριστικά που θα έρθουν με το EMUI 8.0.

Με την ενημέρωση, το Mate 9 θα αποκτήσει νέες λειτουργίες AI, συμπεριλαμβανομένων των έξυπνων συμβουλών που σας ζητούν να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου όταν καταλαβαίνει ότι βρίσκεστε σε ένα συγκεκριμένο περιβάλλον, αλλά δεν θα αποκτήσετε τις νέες δυνατότητες AI, όπως χαρακτηριστικά κάμερας AI που απαιτούν τον επεξεργαστή Kirin 970 της Huawei με την ειδική NPU.

Το Android 8.0 (Oreo) και το EMUI 8.0 θα φέρουν επίσης το Google’s Project Treble, έτσι ώστε οι συσκευές να λαμβάνουν ταχύτερες ενημερώσεις. Η Huawei έχει επίσης υποσχεθεί να διαθέτει patches ασφαλείας κάθε τρεις μήνες σε συσκευές χαμηλότερης κατηγορίας και κάθε μήνα για τηλέφωνα υψηλότερου επιπέδου.

Το Huawei Mate 9 θα λάβει την ενημέρωση κάποια στιγμή αργότερα αυτό το έτος και το P10 πιθανόν να το πάρει στις αρχές του 2018. Θα πρέπει να γνωρίζουμε σύντομα περισσότερες λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένων των λεπτομερειών ενημέρωσης για τις συσκευές μέσης εμβέλειας της Huawei.