Το Apple Watch γίνεται καλύτερο με το watchOS 4

apple-watch

Το watchOS 4 κάνει την αγαπημένη σου συσκευή έναν ακόμα πιο έξυπνο “σύντροφο” και μετρητή της φυσικής σου δραστηριότητας, ενώ προσαρμόζεται απόλυτα στα μουσικά σου γούστα. Τώρα έχεις έναν ακόμα πιο δυναμικό βοηθό για όλη την ημέρα. Με το watchOS 4, το Apple Watch γίνεται καλύτερο σε κάθε χτύπο.

Δραστηριότητα

Καθημερινή  “έμπνευση. Aπό τη στιγμή που θα φορέσεις το Apple Watch σου στην αρχή της ημέρας, λαμβάνει προσωποποιημένα δεδομένα για την πρόοδό σου. Μαθαίνει πράγματα όπως ποια επιτεύγματα είσαι κοντά στο να πετύχεις ή σε εμψυχώνει ώστε να συνεχίσεις με επιτυχία ό,τι και αν κάνεις.

Βραδινή κινητοποίηση. To Apple Watch είναι αρκετά έξυπνο για να καταλάβει πότε χρειάζεσαι μια ώθηση προς το τέλος της ημέρας και θα σου κάνει συγκεκριμένες προτάσεις για να πετύχεις τους στόχους “Κίνησης”, “Άσκησης” και “Ορθοστασίας”.

Μηνιαίες προκλήσεις. Μακροχρόνια, για να σε κρατήσει σε εγρήγορση, το Apple Watch σου θέτει προσωποποιημένες προκλήσεις, με βάση τις επιδόσεις σου κατά τη διάρκεια του προηγούμενου μήνα. Δες την πρόοδό σου οποιαδήποτε στιγμή με το Activity App στο iPhone σου.

Επιβράβευση. Νέα εφέ πλήρους οθόνης κάθε φορά που ολοκληρώνεις έναν κύκλο ή πετυχαίνεις ένα στόχο. Το Apple Watch “πανηγυρίζει” μαζί σου!

Γυμναστική

Παίρνει την προπόνησή σου προσωπικά.

Γρήγορη εκκίνηση. Τo Apple Watch καταλαβαίνει πως θέλεις να ξεκινάς αμέσως την προπόνησή σου, χωρίς καθυστερήσεις. Έτσι μπορείς να ξεκινήσεις οποιοδήποτε είδος άσκησης απλά αγγίζοντάς το.

Υψηλής Έντασης Διαλειμματική Προπόνηση. Με τους νέους αισθητήρες καρδιακών παλμών και κίνησης μπορείς να παρακολουθείς με μεγαλύτερη ακρίβεια τις θερμίδες που καις κατά τη διάρκεια και των πιο απαιτητικών για την καρδιά, ασκήσεων.

Εξελιγμένη παρακολούθηση κολύμβησης. Το αναβαθμισμένο πρόγραμμα Pool Swim εντοπίζει αυτόματα πότε ξεκινάνε και σταματάνε τα σετ, το ρυθμό του κάθε σετ και την απόσταση για κάθε τύπο διαδρομής.

Συγχρονισμός με τα όργανα του γυμναστηρίου. Σύνδεσε το Apple Watch σου με συμβατό εξοπλισμό γυμναστηρίου για να κρατάς σημαντικές μετρήσεις, όπως καρδιακοί παλμοί, ταχύτητα και θερμίδες, απόλυτα συγχρονισμένες.

Γρήγορη εναλλαγή. Όταν εκτελείς ασκήσεις στη σειρά ή αθλήματα, όπως το τρίαθλο, μπορείς εύκολα να αλλάξεις από το ένα είδος άσκησης στο άλλο κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας. Στο τέλος, μπορείς να έχεις μια ολοκληρωμένη σύνοψη των βασικεών σου μετρήσεων.

Μην ενοχλείτε. Όταν ξεκινάς την προπόνησή σου, το Apple Watch αυτόματα ενεργοποιεί τη λειτουργία «Μην ενοχλείτε». Έτσι, θα κάνεις ανενόχλητος τις ασκήσεις σου χωρίς να σε διακόψει κάποιο μήνυμα, κάποια κλήση ή ένα email.

Μουσική

Κίνητρο με νέους ρυθμούς

Περισσότερα τραγούδια στον… καρπό σου. Τώρα, το Apple Watch γνωρίζει τι σου αρέσει να ακούς. Έτσι, θα έχεις πάντα μαζί σου το κίνητρο που χρειάζεσαι για περισσότερη ενέργεια σε κάθε σου άσκηση.

Αυτόματος συγχρονισμός. Τώρα η λίστα των τραγουδιών που το Apple Music διατηρεί για εσένα -Heavy Rotation, Favorites Mix και New Music Mix- συγχρονίζεται αυτόματα με το Apple Watch σου.

Ο βοηθός σου, όλη μέρα

Καντράν ρολογιού με τη Siri. Χρησιμοποιώντας την εξυπνάδα της Siri, αυτό το καντράν ρολογιού εμφανίζει τις πληροφορίες που χρειάζεσαι, ακριβώς όταν τις χρειάζεσαι. Είναι το εξυπνότερο καντράν ρολογιού που φτιάχτηκε ποτέ.

Καντράν ρολογιού Καλειδοσκόπιο. Μετατρέπει τις στατικές εικόνες σε εντυπωσιακά μοτίβα που μπλέκονται μεταξύ τους και μετακινούνται και αλλάζουν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Επιπλέον, κινούνται ακόμα γρηγορότερα, όταν στρέφεις το Digital Crown.

Καντράν ρολογιού Toy Story. Δώσε χαρακτήρα στο Apple Watch σου ζωντανεύοντας τον Woody, τον Buzz Lightyear, και τη Jessie στον καρπό σου!