Το Facebook εισάγει AR-based World Effects στο Messenger

Facebook-World-Effects

Η πλατφόρμα Messenger του Facebook είναι πλούσια σε οπτικά χαρακτηριστικά όπως φωτογραφίες, βίντεο, emojis, αυτοκόλλητα και GIF και πρόσφατα η εταιρεία έχει συμπεριλάβει επίσης την ικανότητα να στέλνει και εικόνες υψηλής ανάλυσης 4K με την ολοκλήρωσης της λειτουργίας εγγενούς κάμερας στο Messenger. Το Facebook τώρα ανακοίνωσε νέα λειτουργία “World Effects” βασισμένη σε AR που σας επιτρέπει να βάλετε 3D αντικείμενα στο χώρο σας.

Η τεχνολογία Word Effects σας επιτρέπει να προσθέτετε 3D αντικείμενα σε πραγματικό χρόνο σε φωτογραφίες ή βίντεο μέσα στο πλαίσιο της κάμερας και να αποτυπώνετε τη στιγμή με την εφαρμογή της εγγενής φωτογραφικής μηχανής και να την μοιράζεστε με τους φίλους σας. Η τεχνολογία World Effects βασίζεται στα υπάρχοντα χαρακτηριστικά AR του Facebook, όπως αυτοκόλλητα, φίλτρα, μάσκες κλπ. Το πρώτο σύνολο παγκόσμιων επιδράσεων περιλαμβάνει την επιπλέουσα καρδιά, το βέλος, το ρομπότ 3D και τον μονόκερο, τις φυσαλίδες λέξεων όπως “αγάπη” “” Καρδιά “και” χάσετε “.

Για να προσθέσετε ένα Word Effect, ανοίξτε την Κάμερα Messenger από τα Εισερχόμενα του Messenger και στη συνέχεια, κάντε κύλιση για να επιλέξετε μεταξύ των εφέ της φωτογραφικής μηχανής, επιλέξτε ένα εφέ και στη συνέχεια πατήστε για να το προσθέσετε στην εικόνα σας. Εκτός από την έναρξη του World Effects, το Facebook έκανε άλλη μια ανακοίνωση σήμερα, όπου δήλωσε ότι ανοίγει το AR Studio σε προγραμματιστές. Νωρίτερα φέτος, η εταιρεία κυκλοφόρησε το Cameras Effects Platform (CEP) σε κλειστή έκδοση beta και από τότε η εταιρεία έχει πάνω από 2.000 δημιουργούς που χρησιμοποιούν το AR Studio.