Το Instagram διαθέτει τα Collections για να οργανώσετε τους σελιδοδείκτες σας

Instagram Collections

Το Instagram δανείζεται κάτι από το Pinterest για το νέο του χαρακτηριστικό. Η πλατφόρμα κοινής χρήσης φωτογραφιών και βίντεο που ανήκει στο Facebook έχει αναπτύξει μια νέα λειτουργία που θα σας βοηθήσει να οργανώσετε όλους τους σελιδοδείκτες σας. Μεταγλωττισμένο ως Συλλογές, η λειτουργία θα επιτρέψει στους χρήστες να οργανώνουν αποθηκευμένες αναρτήσεις σε ιδιωτικές ομάδες για ευκολότερη πρόσβαση.

Το Instagram παρουσίασε τη δυνατότητα στους χρήστες να αποθηκεύουν φωτογραφίες και βίντεο τον περασμένο Δεκέμβριο. Με τις Συλλογές, μπορείτε να πατήσετε και να κρατήσετε πατημένο το εικονίδιο σελιδοδείκτη κάτω από μια ανάρτηση για να το αποθηκεύσετε απευθείας σε μια συλλογή. Για να δημιουργήσετε μια συλλογή, πατήστε το εικονίδιο ”συν” στην επάνω δεξιά γωνία, δώστε στη συλλογή σας ένα όνομα και επιλέξτε τις αποθηκευμένες αναρτήσεις που θέλετε να προσθέσετε. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε μια συλλογή από τις υπάρχουσες αποθηκευμένες αναρτήσεις σας. Οι συλλογές θα εμφανίζονται στην καρτέλα αποθηκευμένων αναρτήσεων στο προφίλ σας. Παρόμοια με τις αποθηκευμένες θέσεις, οι συλλογές σας είναι ιδιωτικές και μόνο εσείς μπορείτε να τις δείτε.

Το Instagram λέει ότι το 46% των Instagrammers έχουν αποθηκεύσει τουλάχιστον μία θέση από την προσθήκη του στοιχείου bookmarking. Η λειτουργία Collections είναι διαθέσιμη για iOS και Android στο Apple App Store και το Google Play ως μέρος της Instagram έκδοσης 10.16.