Το Instagram σας επιτρέπει τώρα να κάνετε ‘Remix’ φωτογραφίες με φίλους στο Direct

Instagram-Remix

Το Instagram διέθεσε ένα ακόμα update που σας επιτρέπει να επεξεργαστείτε και να προσαρμόσετε τις φωτογραφίες των φίλων σας στο Direct με doodles και κείμενο. Η εταιρεία καλεί αυτή τη δυνατότητα ως “Remix”, όπου μπορείτε να πειράξετε τις φωτογραφίες των φίλων σας.

Αυτή η λειτουργία έχει ως στόχο να ενθαρρύνει τους χρήστες να έχουν περισσότερες ιδιωτικές συνομιλίες και η διαδικασία είναι επίσης αρκετά απλή. Μόλις ο φίλος σας στείλει μια φωτογραφία σε ιδιωτικό μήνυμα, μπορείτε να την επεξεργαστείτε με αυτοκόλλητα, προσαρμοσμένο κείμενο και doodles και στη συνέχεια να την στείλετε πίσω σε αυτόν μέσα σε μια άλλη φωτογραφία του εαυτού σας.

Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τα replays από τους φίλους σας επιλέγοντας μεταξύ “one view” για εκείνους τους οποίους θέλετε να βλέπουν οι φίλοι σας ή “allow replay”, η οποία θα επιτρέψει στους φίλους σας να έχουν περισσότερο χρόνο για να δουν το μήνυμά σας πριν να στείλουν τη φωτογραφία. Ενώ απαντάτε στο μήνυμα φωτογραφίας που εστάλη από τον φίλο σας, μπορείτε να πατήσετε το εικονίδιο κάμερας στο κάτω μέρος και να τραβήξετε μια φωτογραφία ως απάντηση.

Οι ενημερώσεις είναι διαθέσιμες τόσο για Android όσο και για iOS με τον αριθμό έκδοσης V24.