Το Twitter αρχίζει δοκιμές για αυτόματη νυχτερινή λειτουργία στο Android

Twitter Night Mode

Πέρυσι, το Twitter ξεκίνησε τη διάθεση νυχτερινής λειτουργίας για τις εφαρμογές του σε Android και iOS. Τώρα, η ιστοσελίδα μικρο-blogging δοκιμάζει μια λειτουργία αυτόματης νυχτερινής λειτουργίας για το Android.

Η τελευταία beta έκδοση του Twitter θα ζητήσει απο τους χρήστες αν «θέλουν η νυχτερινή λειτουργία να λειτουργεί αυτόματα». Η pop up πρόταση έχει ενεργοποιημένο, απενεργοποιημένο και αυτόματη επιλογή. Όταν επιλέγετε την αυτόματη λειτουργία, η εφαρμογή του Twitter θα μπει σε λειτουργία νύχτας κατά το σούρουπο και θα επιστρέψει στην κανονική λειτουργία ημέρας το πρωί.

Το θέμα νυχτερινή λειτουργία επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν ένα πιο σκοτεινό θέμα που θα είναι λιγότερο κουραστικό για τα μάτια τους κατά τη διάρκεια της νύχτας. Το θέμα αλλάζει ουσιαστικά το υπόβαθρο της εφαρμογής από λευκό σε ένα πιο σκούρο μπλε τόνο. Επί του παρόντος, πρέπει να ενεργοποιήσετε την επιλογή νυχτερινή λειτουργία από την ”καρτέλα μου” και να πατήσετε στο μενού Ρυθμίσεις, αλλά με τη νέα ενημερωμένη έκδοση μπορείτε να ορίσετε την επιλογή ως αυτόματη.