Το WhatsApp Android beta παίρνει το χαρακτηριστικό call back και voicemail

WhatsApp Android Beta

Το WhatsApp beta για Android έλαβε πρόσφατα μια νέα γραμματοσειρά. Τώρα, μια νέα ενημερωμένη έκδοση φέρνει ένα ζευγάρι νέων χαρακτηριστικών στη δημοφιλή πλατφόρμα άμεσων μηνυμάτων.

Η WhatsApp beta για το Android έκδοση 2.16.189 είναι φέρνει τα call back και voicemail. Τώρα, όταν οι χρήστες καλούν κάποιον σε WhatsApp και ο παραλήπτης αρνείται ή δεν πάρει την κλήση, ο καλών μπορεί τότε να επιλέξει μεταξύ των ”να ακυρώσει τη κλήση”, ”να ξανακαλέσει” ή ”να αφήσει φωνητικό μήνυμα”.

Όπως το όνομα προτείνει, η λειτουργία Call Back σας επιτρέπει να καλέσετε πίσω. Αυτό σας γλιτώνει από την ανάγκη να πάτε πίσω δύο παράθυρα για να καλέσετε ξανά. Στην περίπτωση του φωνητικού ταχυδρομείου, το χαρακτηριστικό εμφανίζεται ως ένα κανονικό φωνητικό μήνυμα στο δέκτη. Για να ηχογραφήσετε ένα φωνητικό μήνυμα, θα πρέπει απλά να πατήσετε και να κρατήσετε πατημένο το μικρόφωνο στο εικονίδιο. Αυτό λειτουργεί παρόμοια με τον τρόπο του ηχητικού μηνύματος. Μετά την καταγραφή του, το φωνητικό μήνυμα που θα εμφανίζεται κατά τη συνομιλία μεταξύ εσάς και του παραλήπτη.