Το YU YUREKA BLACK αναβαθμίζεται σε Android 7.1 Nougat

Yu-Yureka-Black-Android-7.1

Η YU κυκλοφόρησε το smartphone της YUREKA BLACK τον Ιούνιο με το Android 6.0 (Marshmallow). Αυτήν την εβδομάδα ξεκίνησε την αναβάθμιση σε Android 7.1.1 (Nougat) για το τηλέφωνο, όπως είχε υποσχεθεί. Το τηλέφωνο είχε πάρει νωρίτερα την Android Nougat 7.1.2 beta ROM. Η τελευταία ενημερωμένη έκδοση περιλαμβάνει επίσης την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας του Ιουλίου.

Το Android Nougat φέρνει αρκετά νέα χαρακτηριστικά όπως υποστήριξη πολλαπλών παραθύρων, βελτιώσεις ειδοποιήσεων, εξοικονόμηση δεδομένων, βελτιστοποιήσεις φόντου, emojis, νέες συντομεύσεις εφαρμογής οι οποίες μπορούν να ξεκινήσουν απευθείας από την αρχική οθόνη απλά κρατώντας πατημένο το εικονίδιο εφαρμογής και μερικές διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις.

Το YUREKA BLACK έρχεται με 5-ιντσών 1080p 2.5D καμπύλη γυάλινη οθόνη με προστασία Corning Gorilla Glass 3, οκταπύρινο επεξεργαστή Snapdragon 430, πίσω κάμερα 13 megapixel με διπλό φλας LED και αισθητήρα Sony IMX258, μπροστινή κάμερα στα 8 megapixel με φλας για selfies, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στο κεντρικό κουμπί για να ξεκλειδώσει το τηλέφωνο σε μόλις 0,2 δευτερόλεπτα, unibody μεταλλική κατασκευή και μπαταρία 3000mAh.