Η Jide τερματίζει το λειτουργικό σύστημα Remix OS που βασίζεται στο Android

Remix OS

Η Jide Technology που ιδρύθηκε το 2014 εισήγαγε τις δικές της συσκευές με Remix OS ROM το 2015. Πέρυσι εισήγαγε το Remix OS 2.0 tweaked σε υπολογιστές και μάλιστα ξεκίνησε το Remix IO+ 4K TV box βασισμένο στο Android Nougat. Κυκλοφόρησε ακόμη και το tablet Slide Brace-X1 4G με Remix OS στην Ινδία. Σήμερα, έχει ανακοινώσει ότι θα σταματήσει το Remix OS για PC, καθώς και προϊόντα όπως τα Remix IO και IO+, καθώς στοχεύει να επικεντρωθεί στον χώρο των επιχειρήσεων.

Θα ξεκινήσει την επιστροφή χρημάτων στις 15 Αυγούστου για τους υποστηρικτές του Kickstarter και θα στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα αναφέρει το ποσό της επιστροφής και την πηγή πληρωμής όπου θα επιστραφεί.

Όσον αφορά τη μετάβαση, η Jide στην επίσημη ιστοσελίδα της, δήλωσε:

Θα αναδιαρθρώσουμε την προσέγγισή μας στο Remix OS και θα απομακρυνθούμε από τον χώρο των καταναλωτών. Ως αποτέλεσμα, θα σταματήσει η ανάπτυξη σε όλα τα υπάρχοντα προϊόντα, όπως το Remix OS για PC, καθώς και τα προϊόντα στο pipeline μας, όπως τα Remix IO και IO+. Οι πλήρεις επιστροφές θα εκδοθούν στους ALL BACKERS μέσω του Kickstarter τόσο για το Remix IO όσο και για το Remix IO+. Επιπλέον, όλες οι αγορές που πραγματοποιούνται μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος που παρέμειναν ανεκπλήρωτες θα επιστραφούν επίσης πλήρως. Αυτό δεν απαιτεί καμία ενέργεια από εσάς δεδομένου ότι θα αρχίσουμε να χορηγούμε τις επιστροφές από τις 15 Αυγούστου.