Η OnePlus κατοχυρώνει τα εμπορικά σήματα «V Fold» και «V Flip» αναδιπλούμενα smartphones

OnePlus-new-logo

Η OnePlus ανέλαβε την πρωτοβουλία και κατοχύρωσε τα ονόματα “OnePlus V Fold” και “OnePlus V Flip”. Αυτά τα παρατσούκλια είναι ένα νεύμα για τα Galaxy Z Fold και Galaxy Z Flip της Samsung και σηματοδοτούν την είσοδο της OnePlus στην αγορά των πτυσσόμενων smartphone. Αυτό προέρχεται από μια αναφορά του 9to5Google και εντοπίστηκε από τον tipster Mukul Sharma.

OnePlus ‘V Fold’ and ‘V Flip’ foldable smartphones

Το εμπορικό σήμα κατατέθηκε στην Εθνική Διοίκηση Πνευματικής Ιδιοκτησίας της Κίνας και έχει επιβεβαιωθεί ότι εξακολουθεί να είναι ενεργό. Είναι συναρπαστικό να σημειωθεί ότι η εσωτερική δοκιμή τουλάχιστον μιας από αυτές τις συσκευές βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη.

Η καταχώριση από το CNIPA παρέχει περιορισμένες πληροφορίες, αλλά επιβεβαιώνει ότι δύο τηλέφωνα με τα ονόματα “OnePlus V Fold” και “OnePlus V Flip” εμφανίστηκαν στη λίστα στα μέσα του μήνα.

Αυτά τα ονόματα μοιάζουν με τη σύμβαση ονομασίας της Samsung για τα πτυσσόμενα τηλέφωνά της και υποδηλώνουν ότι η OnePlus μπορεί να ετοιμάζεται να λανσάρει μια πτυσσόμενη συσκευή που μπορεί να μετατραπεί σε tablet και μια άλλη με σχεδιασμό clamshell.

Οι εικασίες για ένα αναδιπλούμενο τηλέφωνο από την OnePlus ήταν ένα καυτό θέμα εδώ και αρκετό καιρό. Η προσδοκία είναι ότι η εταιρεία θα κυκλοφορήσει το πρώτο της αναδιπλούμενο τηλέφωνο φέτος, δεδομένης της αυξημένης εστίασης στα πτυσσόμενα από την OPPO, μια εταιρεία που έχει σημαντικό αντίκτυπο στα μελλοντικά έργα της OnePlus. Η OPPO κυκλοφόρησε τα OPPO Find N2 και Find N2 Flip πέρυσι, τροφοδοτώντας περαιτέρω τις εικασίες σχετικά με ένα αναδιπλούμενο OnePlus.

Ωστόσο, προς το παρόν, λεπτομέρειες όπως η ημερομηνία κυκλοφορίας, η τιμή και οι διαφορές από τις εκδόσεις του OPPO είναι ακόμα άγνωστες, εκτός από το γεγονός ότι η συσκευή πιθανότατα θα έχει μοναδικό λογισμικό. Η αυξανόμενη αγορά πτυσσόμενων τηλεφώνων αναμένεται ιδιαίτερα και θα είναι συναρπαστικό να δούμε την κυκλοφορία ενός πτυσσόμενου τηλεφώνου από την OnePlus στο εγγύς μέλλον.