Εμφανίστηκαν οι προδιαγραφές των Samsung Galaxy S9 και Galaxy S9 Plus

Samsung-Galaxy-S9-Plus-leak

Οι φήμες για τα επερχόμενα Galaxy S9 και Galaxy S9 Plus ξεκίνησαν να εμφανίζονται πριν λίγες εβδομάδες. Τώρα ο @evleaks γνωστός και ως Evan Blass στο VentureBeat αναφέρει ότι η σειρά Galaxy S9 θα είναι μια επαναληπτική ενημέρωση στον κύκλο “tock”, καθώς το Galaxy S8 ήταν μια σημαντική αναβάθμιση ως μέρος του κύκλου “tick”. Οι ναυαρχίδες αυτές αναμένεται να προβληθούν στην CES 2018 στο Λας Βέγκας τον Ιανουάριο, αλλά δεν είναι σαφές πόσες πληροφορίες για τις συσκευές θα αποκαλυφθούν σύμφωνα με την έκθεση.

Οι συσκευές φέρουν την κωδική ονομασία Star 1 και Star 2 με τους αριθμούς μοντέλων SM-G960 και SM-G965 και φημολογείται ότι διαθέτουν οθόνες Super AMOLED Infinity με καμπύλη άκρη 5,8 ιντσών και 6,2 ιντσών, παρόμοιες με τις προηγούμενες. Λέγεται ότι τροφοδοτούνται από το Snapdragon 845 και τον Exynos 9 Series 9810 ανάλογα με την περιοχή. Το Galaxy S9+ λέγεται ότι φοράει 6GB RAM σε σύγκριση με τα 4GB RAM στο Galaxy S9 και αναμένεται να έρθει με διπλές πίσω κάμερες, παρόμοια με το Note8. Οι φήμες αναφέρουν εσωτερική αποθήκευση 64 GB με υποδοχή microSD, υποδοχή ακουστικών 3,5 mm καθώς και στερεοφωνικά ηχεία AKG.

Ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων θα μετακινηθεί κάτω από την κάμερα και προς το κέντρο, μετά απο τα έντονα (και δικαιολογημένα προσθέτουμε εμείς) παράπονα για τη σειρά S8 και Note8. Η κατακόρυφη διάταξη των διπλών οπίσθιων καμερών και του αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων παρουσιάστηκαν σε render θήκης του Galaxy S9+, το οποίο εμφανίστηκε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Η Samsung φημολογείται επίσης ότι θα κυκλοφορείσει μια νέα έκδοση του DeX dock βάσης DeX, η οποία σας επιτρέπει να τοποθετήσετε το τηλέφωνο σε επίπεδη θέση ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εικονικό πληκτρολόγιο ή touchpad και λέγεται ότι θα είναι συμβατό και με τα προηγούμενα μοντέλα. Μετά το preview στην CES τον Ιανουάριο, τα Galaxy S9 και Galaxy S9+ πιθανόν να ανακοινωθούν τον Φεβρουάριο και θα κυκλοφορήσουν τον Μάρτιο.