Η Amazon αποκάλυψε τα new Echo, Echo Plus smart speakers και Echo Spot alarm clock

Amazon-Echo-Plus

Η Amazon εισήγαγε την δεύτερη γενιά έξυπνων ομιλητών Alexa Echo – New Echo και Echo Plus. Η εταιρεία παρουσίασε επίσης ένα ξυπνητήρι Echo Spot.

Το new Echo έχει ένα συμπαγές σχέδιο και είναι μικρότερο σε μέγεθος από τον προκάτοχό του. Έχει το γνωστό κυλινδρικό σχήμα και διαθέτει ένα γούφερ με κατεύθυνση προς τα κάτω 2,5 ιντσών. Το ηχείο έρχεται με υποστήριξη Dolby Digital και νέα τεχνολογία μικροφώνου για λήψη των φωνητικών εντολών απο μακριά με ακρίβεια. Διατίθεται σε charcoal, sandstone, heather gray, oak veneer, walnut veneer και silver χρώματα. Το Echo κοστίζει τώρα στα 99,99 δολάρια για την cloth-covered έκδοση και 119,99 δολάρια για άλλα υλικά.

Το ηχείο Echo Plus λειτουργεί επίσης ως έξυπνος διανομέας και διευκολύνει τη σύνδεση με συμβατές έξυπνες οικιακές συσκευές. Η συσκευή θα εντοπίσει και θα ρυθμίσει αυτόματα τα συμβατά φώτα, τις κλειδαριές, τα βύσματα, τους διακόπτες και άλλα, χωρίς να χρειάζονται επιπλέον κόμβους ή εφαρμογές με μια απλή “Alexa, ανακαλύψτε τις συσκευές μου”, φωνητική εντολή. Έρχεται με βελτιωμένο ήχο omni-directional 360 μοιρών, με επεξεργαστή Dolby, για την παροχή βαθύτερων μπάσων και crisper υψηλών σημείων για καλύτερη ακρίβεια ήχου.

Παρόμοια με το new Echo, το Echo Plus διαθέτει τεχνολογία δεύτερης γενιάς μακρινών πεδίων για ακόμα καλύτερες επιδόσεις. Τέλος, η συσκευή έρχεται με Alexa Routines που σας επιτρέπει να αυτοματοποιήσετε μια σειρά προσαρμόσιμων ενεργειών χρησιμοποιώντας μία φωνητική εντολή της επιλογής σας. Το Echo Plus ξεκινάει από τα $149.99. Η Amazon θα προσφέρει την έξυπνη λάμπα Philips Hue με κάθε αγορά ενός Echo Plus.

Το Echo Spot είναι ένα μικρό ξυπνητήρι με κυκλική οθόνη 2,5 ιντσών. Διαθέτει τεχνολογία 2 φάσεων γενικής χρήσης με τέσσερα μικρόφωνα, τεχνολογία σχηματισμού ακουστικών ακτίνων και ενισχυμένη ακύρωση θορύβου. Επιπλέον, έχει όλα τα χαρακτηριστικά από ένα πρότυπο Echo. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τις δεξιότητες, να χρησιμοποιήσετε την ενσωματωμένη κάμερα για να πραγματοποιήσετε κλήσεις και πολλά άλλα. Το Echo Spot μπορεί επίσης να συνδεθεί απευθείας με ηχεία χρησιμοποιώντας ένα στερεοφωνικό καλώδιο 3,5 mm ή Bluetooth για να προσθέσετε φωνητικό έλεγχο στο οικιακό στερεοφωνικό σας σύστημα. Το Echo Spot είναι διαθέσιμο σε άσπρο και μαύρο χρώματα για $129.99 και θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ αυτό το Δεκέμβριο.