Η Levi και η Google εισάγουν το έξυπνο σακάκι powered by Project Jacquard

Project Jacquard

Η Levi και η Google’s Advanced Technology and Projects (ATAP) συνεργάστηκαν για να εισαγάγουν τη τελευταία wearable τεχνολογία της Levi, το the Levi’s Commuter x Jacquard by Google Trucker στο Google I/O 2016. Βασίζεται στο Google’s Project Jacquard που ανακοινώθηκε στο I/O συνέδριο προγραμματιστών του περασμένου έτους.

Σχεδιασμένο ειδικά για να καλύψει τις ανάγκες των αστικών ποδηλατών, έχει αισθητήρα χειρονομιών και Jacquard Tag για να μείνετε συνδεδεμένοι με τη χρήση αλληλεπιδράσεων αφής. Μπορείτε να κάνετε tap, swipe ή hold στην αριστερή μανσέτα του μανικιού για να πραγματοποιήσει εργασίες, όπως η αλλαγή των μουσικών κομματιών, το κλείδωμα, η απάντηση κλήσεων ή την πρόσβαση σε πληροφορίες πλοήγησης και σε άλλα κοντινά μέρη που μεταδίδονται μέσω της φωνής.

Η Jacquard Tag είναι ευέλικτη και έχει μια υποδοχή USB, ώστε να μπορεί να φορτιστεί κάθε λίγες ημέρες. Μπορείτε να αφαιρέσετε την ετικέτα από το σακάκι και να το πλύνετε όπως και κάθε άλλο σακάκι. Το κουμπί snap έχει μια απτική μηχανή σε αυτό για τη δόνηση και ένα λεπτό LED φως που λάμπει για να ενημερώσει ή να βοηθήσει να κατευθύνει τον χρήστη όταν ταξιδεύει. Υπάρχει επίσης η εφαρμογή Jacquard που συνδέεται επίσης με υπηρεσίες όπως το Spotify και Strava. Η Google θα κυκλοφορήσει επίσης ένα custom API και θα επεκτείνει τα ενδύματα αθλητισμού σε Business και Enterprise.

Το Levi’s Commuter x Jacquard από την Google Trucker Jacket θα είναι διαθέσιμο την άνοιξη του 2017. Μια περιορισμένη έκδοση beta θα είναι διαθέσιμη το φθινόπωρο του 2016.