Η Micromax θα ανακοινώσει smartphone με διπλές πίσω κάμερες στις 29 Μαρτίου

Micromax-29-March-2017-invite

Η Micromax σήμερα έστειλε προσκλήσεις για την παρουσίαση ενός νέου smartphone στις 29 Μαρτίου. Η εταιρεία είχε ήδη προβάλλει ένα teaser του smartphone με διπλές πίσω κάμερες, ότι θα είναι σύντομα κοντά σας.

Σύμφωνα με προηγούμενες φήμες, αυτό θα μπορούσε να είναι το Micromax E4815 (F620) που εμφανίστηκε στην Κίνα τον περασμένο μήνα. Το smartphone λέγεται ότι διαθέτει μια πίσω κάμερα 13-megapixel μαζί με μια 5-megapixel δευτερεύουσα κάμερα για να συλλάβει το βάθος των πληροφοριών. Το αυτοκόλλητο στο πίσω λέει ότι το τηλέφωνο θα τροφοδοτείται από έναν οκταπύρινο επεξεργαστή 64-bit MediaTek MT6750T με Mali T860 GPU. Στο μπροστινό μέρος θα έχει κάμερα στα 5-megapixel μαζί με φλας για selfies. Έχει επίσης έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο μπροστινό μέρος. Σύμφωνα με τις εικόνες, το τηλέφωνο θα μπορούσε να έχει μια unibody σχεδίαση απο μέταλλο.

Θα γνωρίζουμε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με το τηλέφωνο όταν ανακοινωθεί επίσημα την επόμενη Τετάρτη, οπότε και θα επανέλθουμε με νέο άρθρο.