Το Amazon Echo Show με 7” οθόνη αφής ανακοινώθηκε στα $229.99

Amazon Echo Show

Η Amazon παρουσίασε τον έξυπνη ομιλητή επόμενης γενιάς ως Amazon Echo Show, όπως αναμενόταν. Συσκευάζει οθόνη αφής 7 ιντσών και τροφοδοτείται από την έξυπνη φωνητική βοηθό Alexa.

Ένα από τα σημαντικότερα σημεία του είναι η δυνατότητα να πραγματοποιείτε και να λαμβάνετε κλήσεις βίντεο χάρη στην κάμερα των 5MP. Από την άποψη της μουσικής, μπορείτε να δείτε τους στίχους στην οθόνη με το Amazon Music, να παίξετε ένα τραγούδι, να βρείτε έναν καλλιτέχνη και να κάνετε streaming μέσω Wi-Fi. Επίσης, μπορείτε να μεταδώσετε μουσική απο τα Pandora, Spotify, TuneIn, iHeartRadio και πολλά άλλα. Η συσκευή διαθέτει οκτώ μικρόφωνα, τεχνολογία σχηματισμού ακτίνων και ακύρωση θορύβου. Επιπλέον, οι φωνητικές απαντήσεις από την Alexa ενισχύονται με γραφικά και βελτιστοποιούνται για προβολή σε όλη την αίθουσα. Μπορείτε να πάρετε ακόμη και τα νέα με μια ενημέρωση flash βίντεο και να δείτε τις Prime Photos σας.

Η συσκευή τροφοδοτείται από τον επεξεργαστή Intel Atom x5-Z8350. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε το Echo Show λέγοντας απλά “Alexa”, μετά το οποίο θα ανάψει και θα μεταδίδει ήχο στο σύννεφο (cloud). Αν θέλετε να περιορίσετε την αλληλεπίδρασή σας με την Alexa, απλά απενεργοποιήστε το κουμπί μικροφώνου / κάμερας. Το Echo Show μετρά 187 mm x 187 mm x 90 mm και ζυγίζει 1,17 κιλά.

Το Amazon Echo Show έρχεται σε άσπρο και μαύρο χρώματα. Θα κοστίζει $229,99 και είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία απο τώρα. Η συσκευή θα αρχίσει να αποστέλλεται από τις 28 Ιουνίου και φαίνεται ότι θα είναι διαθέσιμη για αρχή μόνο στις Η.Π.Α.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=20&v=WQqxCeHhmeU