Το Facebook επιτρέπει τώρα στους προγραμματιστές να δημιουργούν έσοδα από τα Instant Games στο Messenger

Instant-Games-for-Messenger

Η εφαρμογή Facebook Messenger είναι μία από τις πιο διαδεδομένες εφαρμογές συνομιλίας σε όλο τον κόσμο. Πέρα από την καλύτερη εφαρμογή, η εταιρεία πέρυσι παρουσίασε τα Instant Games for Messenger με περισσότερα από 20 παιχνίδια από διάφορους προγραμματιστές κατά τη διάρκεια της εκτόξευσης, τα οποία αργότερα αυξήθηκαν σταδιακά και έδωσαν περισσότερα χαρακτηριστικά στους προγραμματιστές για να δημιουργήσουν μια ευέλικτη και πλούσια εμπειρία παιχνιδιού. Εισήγαγε διαφημίσεις στην εφαρμογή Messenger πριν μερικούς μήνες.

Σήμερα στην επόμενη φάση, το Facebook ανακοίνωσε ότι εκτελεί δοκιμές διαφήμισης βίντεο και διαφήμισης με επιλεγμένους προγραμματιστές παιχνιδιών. Κατά τη διάρκεια αυτής της δοκιμαστικής φάσης, οι χρήστες θα μπορούν να βλέπουν διαφημίσεις κατά την αναπαραγωγή παιχνιδιών και θα χρησιμοποιούν τη ζήτηση από το Δίκτυο κοινού για την προβολή διαφημίσεων στο παιχνίδι. Οι τίτλοι όπως το Everwing της Blackstorm και το FRVR Basketball FRVR θα έχουν τώρα διαφημίσεις μεταξύ των περιόδων λειτουργίας του παιχνιδιού.

Η εταιρεία λέει ότι η κυκλοφορία σε μικρές δόσεις τους επιτρέπει να διαβάζουν και να μαθαίνουν τους καλύτερους τρόπους για τους προγραμματιστές να υλοποιούν διαφημίσεις και επίσης να προσφέρουν βελτιωμένη εμπειρία παιχνιδιού παρέχοντας παράλληλα έναν τρόπο για τη δημιουργία εσόδων. Βάσει των αποτελεσμάτων, το Facebook θα δώσει διαφήμιση βίντεο με μεσάζοντες και επιβραβεύσεις σε περισσότερους προγραμματιστές καθώς και βελτιστοποίηση της πλατφόρμας των διαφημίσεων τις ερχόμενες εβδομάδες. Θα προσφέρει επίσης περισσότερα εργαλεία ανάπτυξης για τη μέτρηση και τη βελτιστοποίηση των διαφημίσεων. Η κίνηση αυτή αναμφισβήτητα θα επιτρέψει στους προγραμματιστές να δημιουργήσουν έσοδα και να επενδύσουν περισσότερα στο μέλλον για να βελτιώσουν την πλατφόρμα παιχνιδιών.

Μαζί με τη δημιουργία εσόδων, το Facebook εισάγει επίσης αγορές εντός εφαρμογής και κλειστές δοκιμές beta. Οι προγραμματιστές εντός αυτής της φάσης μπορούν να υποβάλουν και να ξεκινήσουν παιχνίδια απευθείας στην πλατφόρμα με μια καλύτερη ομάδα εργαλείων. Οι προγραμματιστές που ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν τα Instant Games μπορούν να εγγραφούν εδώ.