Το Google Pixel 2 με μπροστινά στερεοφωνικά ηχεία εμφανίστηκε σε εικόνα

Google-Pixel-2017-leak

Η Google θα εισαγάγει τον διάδοχο του Pixel αργότερα φέτος. Είχαμε ήδη δει renders και των δύο τηλεφώνων. Τώρα εμφανίζονται νέες εικόνες όπου σύμφωνα με το VentureBeat, το τηλέφωνο με την κωδική ονομασία Walleye δεν θα έχει υποδοχή ακουστικών 3,5 χιλ., θα έρθει με μπροστινά στερεοφωνικά ηχεία και θα κατασκευαστεί από την HTC, παρόλο που το Pixel XL θα κατασκευαστεί από την LG.

Στο πίσω μέρος το γυαλί έχει μειωθεί και ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται έξω από τη γυάλινη επιφάνεια. Αυτό επιβεβαιώνει προηγούμενες φήμες που έλεγαν ότι το τηλέφωνο θα έχει ένα “συμπιέσιμο” πλαίσιο, παρόμοιο με το HTC U11, ώστε να μπορείτε να το πιέσετε και να αλληλεπιδράσετε μαζί του. Η εικόνα δείχνει μια μόνο κάμερα για το τηλέφωνο, σε αντίθεση με τις περισσότερες ναυαρχίδες που έρχονται με διπλές πίσω κάμερες. Δείχνει επίσης μεγάλα bezels στο μπροστινό μέρος σε σύγκριση με άλλα τηλέφωνα όπως το Samsung Galaxy S8 και το LG G6.

Προηγούμενες φήμες αποκάλυψαν το Snapdragon 836 Mobile Platform, 4GB RAM και 128GB εσωτερικής αποθήκευσης για τα 2017 pixel τηλέφωνα. Το πιθανότερο όμως είναι να φοράει τον Snapdragon 835. Θα γνωρίζουμε σύντομα περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις προσεχείς συσκευές Pixel.