Το Razer phone με διπλές πίσω κάμερες εμφανίστηκε σε εικόνα

Razer-phone

Είναι γνωστό μέχρι τώρα ότι η Razer έχει προγραμματίσει την εκδήλωση “biggest unveiling” την 1η Νοεμβρίου. Είχαμε πει ότι βάσει της εικόνας του teaser, η εταιρεία πιθανόν να ετοιμάζει να αποκαλύψει το το πρώτο της smartphone στην εκδήλωση. Φαίνεται ότι πέσαμε μέσα καθώς η συσκευή εντοπίστηκε στο διαδίκτυο.

Αν και η Razer είναι μια εταιρεία με έδρα τις ΗΠΑ γνωστή για το gaming hardware της, έχει ήδη ένα gaming tablet το Razer Edge Pro στα σκαριά και τώρα με ένα τηλέφωνο Android, η εταιρεία φαίνεται να επεκτείνει το χαρτοφυλάκιό της. Για την αυθεντικότητα της εικόνας δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι από τώρα, αλλά η ανώνυμη πηγή που εργάζεται στη βιομηχανία του gaming έχει ισχυριστεί ότι έχει στα χέρια της πρωτότυπα τηλέφωνα Razer για δοκιμές. Δεδομένου ότι το USP του τηλεφώνου θα είναι ως επί το πλείστον τα παιχνίδια, αυτό ακούγεται αρκετά λογικό.

Η λίστα GFX Benchmark αναφέρει ότι η συσκευή αναμένεται να έχει οθόνη 5,7 ιντσών 16:9 Quad HD (1440 × 2560 pixel) και να τροφοδοτείται από το Qualcomm Snapdragon 835 SoC σε συνδυασμό με 8GB RAM/64GB αποθήκευσης. Θα τρέχει το λειτουργικό σύστημα Android, αλλά η έκδοση είναι άγνωστη. Θα έρθει με πίσω κάμερα στα 12MP με φλας LED και μια εμπρόσθια κάμερα στα 8 megapixel.

Αυτές είναι όλες οι πληροφορίες που υπάρχουν για το νέο τηλέφωνο της Razer, αλλά μπορούμε να περιμένουμε περισσότερες διαρροές να ακολουθήσουν όσο πλησιάζουμε στην ανακοίνωση του τον επόμενο μήνα.