Το Twitter δοκιμάζει ο χαρακτηριστικό Bookmarks

Twitter-Bookmarks

Το Twitter άρχισε να ασχολείται με το χαρακτηριστικό “αποθήκευση για αργότερα” πριν από λίγο και τώρα η εταιρεία έχει δώσει στο χαρακτηριστικό αυτό ένα όνομα. Ονομάζεται Bookmarks (σελιδοδείκτες) και βρίσκεται υπό δοκιμή. Αυτή η είδηση επιβεβαιώνεται από την Tina Koyama, σχεδιαστή προϊόντων προσωπικού στην εταιρεία.

Η εταιρεία έχει επιλέξει διάφορες εκδόσεις του πως οι σελιδοδείκτες θα εμφανίζονται και θα δουλέψουν και τώρα θα τις δοκιμάσουν στην κοινότητα του Twitter. Το Twitter, ωστόσο, αρνήθηκε να σχολιάσει και ο εκπρόσωπος είπε: «Θα είμαστε βέβαιοι ότι θα σας ενημερώσουμε εάν / όταν έχουμε περισσότερες λεπτομέρειες για να μοιραστούμε από την άποψη μιας επίσημης ανακοίνωσης».

Η λειτουργία Bookmarks ενδέχεται να εμφανιστεί στο μενού στην κάτω δεξιά γωνία του Tweet στο κινητό ή στο αναπτυσσόμενο μενού στην επάνω δεξιά γωνία της επιφάνειας εργασίας. Θα αποτελεί μέρος των άλλων λειτουργιών, όπως το προφίλ, οι λίστες, η δημιουργία στιγμών ή η αποστολή ενός άμεσου μηνύματος. Οι αποθηκευμένοι σελιδοδείκτες μπορούν να προσπελαστούν αργότερα όπως οι Λίστες και Στιγμές.