Το Huawei P11 με τριπλές οπίσθιες κάμερες αναμένεται να παρουσιαστεί στο MWC 2018 τον Φεβρουάριο

Huawei

Είναι ένα γνωστό το γεγονός μέχρι τώρα ότι η Huawei είναι έτοιμη να ξεκινήσει τη σειρά P11 στο MWC 2018 γεγονός το Φεβρουάριο. Πρόσφατα συναντήσαμε διαφημιστικές εικόνες, οι οποίες αποκάλυψαν ότι τα επερχόμενα flagships θα διαθέτουν τριπλούς αισθητήρες κάμερας πίσω, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα λήψης φωτογραφιών 40MP και μπροστινής κάμερας 24MP με βοήθεια AI όπως η σειρά Mate 10.

Μια σειρά Tweets από τον κορυφαίο tipster Roland Quandt υποδηλώνει ότι το Huawei P11 θα παρουσιαστεί πράγματι στο MWC όπως και το P10 φέτος. Η εκδήλωση MWC 2018 θα ξεκινήσει στις 26 Φεβρουαρίου. Η Quandt δηλώνει επίσης ότι η εταιρεία έχει επίσης υποσχεθεί “συναρπαστικά νέα προϊόντα” με επίκεντρο τη φωτογραφική μηχανή και την AI για το Q1 σε μια τοπική γερμανική εκδήλωση Huawei Christmas.

Μετά την εισαγωγή της σειράς P11 στην εκδήλωση MWC 2018, η Huawei θα κυκλοφορήσει τα flagships αργότερα το πρώτο τρίμηνο του 2018. Τίποτα δεν είναι γνωστό σχετικά με τις προδιαγραφές και άλλες λεπτομέρειες για το P11, αλλά ελπίζουμε να ακολουθήσουν περισσότερες λεπτομέρειες τις επόμενες ημέρες.